Get the nation to drink real tea

We zijn geen perfect bedrijf. Not even close.

We doen wel ons best om een meer open en eerlijk systeem te creëren, door de manier waarop we werken. We streven ernaar om zaken te doen met dezelfde eerlijkheid die we gebruiken in onze blends. Er is een wereld vol thee, die gewoon niet de aandacht krijgt die het verdient: maak kennis met de self-confessed tea-addicts, not seeking rehab. 

Het gaat allemaal om de smaak! We gebruiken de hele bladeren, bessen, kruiden en bloemen in onze theepotten. Ze zijn met liefde gekweekt en verhandeld, zodat elke druppel smaak behouden blijft! De producten zijn ingedeeld naargelang karakter en/of gemoedstoestand die je hebt: op die manier zijn de producten ook erg leuk om cadeau te doen! 

We zijn op dit moment net een jaar oud, hard in de groei, en hebben grootse toekomstplannen. Uiteindelijk willen we dat jij, onze klant, helemaal zelf je theeblend kunt samenstellen, met hulp en adviezen van ons. Helaas kan dit nu nog niet, maar we werken er hard aan! 🙂

HET ONTSTAAN VAN THE PERSONALITEA

ONZE REIZEN = INSPIRATIE TOT DE MAX

Mede door onze reizen is de liefde voor thee en koffie hard gaan groeien en besloten wij deze liefde te gaan delen in de vorm van The Personalitea. Over een paar jaar willen we graag de grootste zijn op het gebied van eerlijke en persoonlijke tea goodies

Hier twee van de (letterlijk) honderden video’s, samengesteld tijdens onze reizen door Azië en Oceanië. We halen hier nog steeds elke dag inspiratie en glimlachjes uit. De wereld bevat veel moois, als je maar goed kijkt ✨. Muziek: Lucky Day – Hunter Hunted & Smallpools – Dreaming.

WE ZIJN ECHT GEK OP THEE – voor het geval je dit nog niet doorhebt ;). Wij, Sander en Tamara, besloten om er samen tussenuit te gaan. We hebben lang in Azië en Oceanië gezworven en veel nieuwe dingen mogen zien en ontdekken. 

Tijdens onze reizen hebben we veel inspiratie opgedaan en zoveel nieuwe smaken ontdekt. Dit delen we graag met je! Wij zijn groot voorstanders van eerlijk en open zakendoen: dit zie je ook in onze producten terug. We hebben niet voor niets als missie: to get the nation to drink real tea!

KWALITEITSTHEE

Onze losse thee wordt altijd gemaakt met de grote theebladeren, waardoor je gemakkelijk de kwaliteit van de thee kunt herkennen.

FUNCTIONALITEAS

De lekkerste thee, mét een functie. Zo is er voor ieder karakter en gemoedstoestand een andere thee, en geef jij jezelf altijd het drankje wat het beste bij je past.

DE BESTE SMAKEN

De thee is ‘vers gedroogd’. Dit zorgt ervoor dat thee de lekkerste en meest pure smaken heeft. Elk kopje is opnieuw genieten!