Thee pakket samenstellen

Ben je op zoek naar een persoonlijk theepakket?

Bij Personalitea kun je zelf een thee pakket samenstellen. Voor jezelf, of iemand anders! We bieden de cadeauboxen aan in twee varianten: met een witte cadeaubox, of eentje met een print. Voor hem, én voor haar. Is dat even makkelijk? It’s all in the name: we helpen je graag bij het vinden van jouw personalitea en een leuk, uniek cadeautje voor de gelukkige die het mag ontvangen. 

Stel zelf je pakket samen

Onze Personalitea boxen zijn geheel naar wens aan te passen: we hebben ze zo ontworpen dat je altijd je favoriete theegoodies cadeau kunt doen! Stel hier je cadeaupakket samen met je favoriete blends, voor hem en haar. 

We’ve got your back

Wist je dat er per dag in Nederland zo’n 3.5 miljoen liter thee wordt gedronken? En dat thee officieel in de Schijf van Vijf staat? Met name zwarte en groene thee, maar ook kruidenthee, worden aangeraden. Of zoals het Voedingscentrum stelt: ‘’Het advies voor volwassenen is om 3 koppen zwarte of groene thee per dag te drinken vanwege de positieve gezondheidseffecten.’’ Alle reden dus om een kopje te maken, of cadeau te doen aan iemand!

Cadeaupakket Personalitea
Treat Tea Créme Brûlée Personalitea
theebloemen
Badthee kamille
Cadeaupakket Personalitea
Energy Tea