Originele cadeaus

Cadeautips voor de theeliefhebbers

Zoek je een tof cadeau voor een theeliefhebber? Laat ons raden: hij of zij heeft vast alles al ;). Dat maakt het extra lastig om ergens een cadeau te scoren die goed in de smaak valt, maar bovendien uniek is. Goed dat je ons hebt gevonden: wij geven je een aantal cadeautips waar je zeker mee uit de voeten kunt! Zo scoor jij binnen no time een cadeau voor een theeliefhebber. 

Cadeautips voor de theeliefhebber

 

Tip #1. Een persoonlijk theepakket

Bij Personalitea kun je zelf een cadeaupakket samenstellen. Deze kan uit zowel blends bestaan, als uit thee goodies. We bieden een vast assortiment aan theesoorten en tisanes; daarnaast verkopen we leuke goodies als theebloemen en accessoires. Geef bij je bestelling aan welke soorten je in een box wilt hebben: wij sturen de box voor je op!

 

Tip #2. Een eigen Personalitea

Wij bieden je een Explorer, Artist, Manager’s en Rebel’s Tea! Mix & Match onze thee met het karakter van de persoon waar je de thee aan cadeau wilt doen. 

 

Tip #3. Unieke tea goodies

We bieden naast standaard blends ook unieke tea goodies. Ooit gehoord van theebloemen? Je vindt ze hier in onze shop. Binnenkort komen ook theebloemen met echte Nederlandse tulpen in ons assortiment!

Cadeaupakket Personalitea
Treat Tea Créme Brûlée Personalitea
theebloemen
Badthee kamille