Inspiratie

Hét cadeau voor een theeliefhebber

6x cadeau theeliefhebber

De tijd voor cadeautjes geven is weer aangebroken! Ben je nog op zoek naar unieke en originele Sinterklaas- of Kerstcadeaus voor de feestdagen, of zoek je een uniek verjaardagscadeau? Wij helpen je graag op weg met wat frisse inspiratie. In dit artikel vindt je 6 leuke en originele tips voor een cadeau voor een theeliefhebber.

Tea Maker

Het nieuwste accessoire voor het bereiden van losse thee: de Tea Maker. Misschien is dit wel het meest ultieme cadeau voor een theeliefhebber. Met deze Tea Maker zet je namelijk je favoriete thee in een handomdraai, zonder geknoei en gedoe. Je doet simpelweg de losse thee bovenin de Tea Maker, wacht even totdat je thee de perfecte smaak heeft en tap vervolgens de thee in je beker. Makkelijk toch?

Personaliteas

Als je op zoek bent naar een persoonlijk en uniek cadeau voor een theeliefhebber, check dan onze Personaliteas! We bieden een Explorer’s Tea, Artist Tea, Manager Tea & Rebel’s Tea. Leuk om cadeau te doen; nog leuker om te krijgen! Bovendien is het een uniek cadeau; we ontwerpen en produceren alle blends namelijk helemaal zelf. Je vindt ze dus nergens anders!

Theebloemen

Nog niet iedereen is bekend met deze beauties: theebloemen! Onze theebloemen worden met de hand vervaardigd. Het zijn net kleine kunstwerkjes: de theebladeren en bloemen worden met de hand met een katoenen touwtje aan elkaar gebonden en ingedroogd. Zodra je de bloem in warm water legt, zakt hij naar de bodem en ‘ontpopt’ hij tot een prachtige bloem.

We bieden twee varianten: Nederlandse theebloemen en Chinese theebloemen.

Badthee

Thee voor in bad? Ja, echt! Deze blend hebben we speciaal ontworpen voor gebruik in bad, of om mee te stomen. We bieden twee varianten: lavendel/kamille en lavendel/pepermunt. Bij het product wordt een badzakje meegeleverd; vul dit katoenen zakje met de blend en laat het onder de kraan hangen tijdens het vollopen van het bad. Je kunt daarna het zakje dichtknopen en in bad laten drijven: zo geniet je extra lang van de lavendel- of pepermuntgeur!

Cadeauset Maté

Nieuwste trend op het gebied van tea care en losse thee is Maté. Nieuwsgierig wat dit precies is en hoe je dit drinkt, lees je hier.

Onze cadeauset met Maté is een zeer geschikt cadeau voor een theeliefhebber, voornamelijk omdat Maté nog in opkomst is en dus nog niet zo bekend. Zo scoor je altijd goed (zelfs bij een fervent theedrinker!). Maté kun je, net als Matcha, als onderdeel van een ceremonie drinken en delen met vrienden. Het leukste zijn de bijbehorende accessoires: de Bombillaen Kalebas. Je kunt hier deze cadeauset bestellen.

Cadeauset Matcha

Net zoals Maté kun je bij Matcha verschillende theeceremonies uitvoeren. Matcha is het welbekende fijne, groene poeder en kan voor zowel theebereiding als koken worden gebruikt. Onze cadeauset omvangt een blik Matcha thee, een bamboe whisk voor het opkloppen en een doseringslepel. Nieuwsgierig? Het cadeaupakket vindt je hier.

Op zoek naar meer thee inspiratie?

Check dan onze andere blogberichten hier.